Uutiskirjeet

Uutiskirjeidemme tilaajana saat ajankohtaista tietoa säteilyturvallisuudesta ja sen eri osa-alueista. Kirjeemme ilmestyvät kirjekohtaisesti 2-4 kertaa vuodessa.

Muutaman kerran vuodessa julkaistavissa uutiskirjeissä kerrotaan ajankohtaisista säteilyn käyttöön ja säteilyturvallisuuteen liittyvistä asioista, uusista ohjeista ja julkaisuista, koulutuksista, hyvistä käytännöistä ja tuoreista tutkimustuloksista.

  • Säteilyturvakeskuksen (STUK) uutiskirjeeseen kokoamme virastomme ja toimialamme ajankohtaiset uutiset, tapahtumat, julkaisut ja muut tiedoksiannot. Kirje on tarkoitettu kaikille säteilyturvallisuudesta ja STUKista kiinnostuneille. Ensimmäinen STUKin uutiskirje julkaistaan mahdollisesti vuoden 2024 aikana. Tällä hetkellä seuraamme kiinnostuneiden tilaajien määrän kehittymistä.

  • Radonuutiskirjeessä kerromme radoniin liittyvistä ajankohtaisista asioista ja koulutuksista. Uutiskirje on tarkoitettu muun muassa radonmittauksia ja radonkorjauksia tekeville yrityksille, kuntien terveysviranomaisille ja muille radonasioista kiinnostuneille.

  • Cores News -uutiskirjeessä säteilyturvallisuustutkimuksen yhteenliittymä Cores (Consortium for Radiation Safety Research) tiedottaa alan tutkimukseen liittyvistä ajankohtaisista aiheista. Kirje on englanninkielinen.

  • Terveydenhuollon säteilyn käytön ammattilaisille suunnatulle postituslistalle liittymällä saat tietoa terveydenhuollon säteilyn käytön eri osa-alueisiin liittyvistä ajankohtaisista asioista ja esimerkiksi STUKin järjestämistä webinaareista. Aiheet voivat koskea myös säteilyn käyttöä eläinlääketieteessä.

Uusimmat uutiskirjeemme​​​​​

Radonuutiskirjeet

Cores-uutiskirjeet

Infokirjeet terveydenhuollon ja eläinlääkinnän luvanhaltijoille sekä postituslistalla oleville terveydenhuollon säteilyn käytön ammattilaisille

 

Uutiskirjearkisto vuosilta 2020-2023

Radonuutiskirjeet

Uutiskirjeet säteilynkäyttäjille, terveydenhuolto

Uutiskirjeet säteilynkäyttäjille, teollisuus

Cores News