Uutiskirjeet

Uutiskirjeidemme tilaajana saat ajankohtaista tietoa säteilyturvallisuudesta ja sen eri osa-alueista. Kirjeemme ilmestyvät kirjekohtaisesti 2-4 kertaa vuodessa.

Muutaman kerran vuodessa julkaistavissa uutiskirjeissä kerrotaan ajankohtaisista säteilyn käyttöön ja säteilyturvallisuuteen liittyvistä asioista, uusista ohjeista ja julkaisuista, koulutuksista, hyvistä käytännöistä ja tuoreista tutkimustuloksista.

  • Säteilyturvakeskuksen (STUK) uutiskirjeeseen kokoamme virastomme ja toimialamme ajankohtaiset uutiset, tapahtumat, julkaisut ja muut tiedoksiannot. Kirje on tarkoitettu kaikille säteilyturvallisuudesta ja STUKista kiinnostuneille. Ensimmäinen STUKin uutiskirje julkaistaan mahdollisesti vuoden 2024. Tällä hetkellä seuraamme kiinnostuneiden tilaajien määrän kehittymistä.

  • Radonuutiskirjeessä kerromme radoniin liittyvistä ajankohtaisista asioista ja koulutuksista. Uutiskirje on tarkoitettu muun muassa radonmittauksia ja radonkorjauksia tekeville yrityksille, kuntien terveysviranomaisille ja muille radonasioista kiinnostuneille.

  • Cores News -uutiskirjeessä säteilyturvallisuustutkimuksen yhteenliittymä Cores (Consortium for Radiation Safety Research) tiedottaa alan tutkimukseen liittyvistä ajankohtaisista aiheista. Kirje on englanninkielinen.

Tieto STUKin uutiskirjeiden tilaajarekisteristä

Tilaa uutiskirjeitämme:
Uutiskirjeet tilataan osoitteessa uutiskirje.stuk.fi
Tietoa STUKin uutiskirjeiden tilaajarekisteristä​​​​​​​

Uusimmat uutiskirjeemme​​​​​

Radonuutiskirjeet

Cores-uutiskirjeet

  • 1/2023 (Cores Symposium - Safety, Security, Safeguards. May 22-23, 2023, Jyväskylä)

Uutiskirjearkisto vuosilta 2020-2022

Radonuutiskirjeet

Uutiskirjeet säteilynkäyttäjille, terveydenhuolto

Uutiskirjeet säteilynkäyttäjille, teollisuus

Cores News