Uutiskirjeet

Uutiskirjeidemme tilaajana saat ajankohtaista tietoa säteilyturvallisuudesta ja sen eri osa-alueista. Kirjeemme ilmestyvät kirjekohtaisesti 2-4 kertaa vuodessa.

Muutaman kerran vuodessa julkaistavissa uutiskirjeissä kerrotaan ajankohtaisista säteilyn käyttöön ja säteilyturvallisuuteen liittyvistä asioista, uusista ohjeista ja julkaisuista, koulutuksista, hyvistä käytännöistä ja tuoreista tutkimustuloksista.

  • Säteilyturvakeskuksen (STUK) uutiskirjeeseen kokoamme virastomme ja toimialamme ajankohtaiset uutiset, tapahtumat, julkaisut ja muut tiedoksiannot. Kirje on tarkoitettu kaikille säteilyturvallisuudesta ja STUKista kiinnostuneille.

  • Radonuutiskirjeessä kerromme radoniin liittyvistä ajankohtaisista asioista ja koulutuksista. Uutiskirje on tarkoitettu muun muassa radonmittauksia ja radonkorjauksia tekeville yrityksille, kuntien terveysviranomaisille ja muille radonasioista kiinnostuneille.

  • Cores News -uutiskirjeessä säteilyturvallisuustutkimuksen yhteenliittymä Cores (Consortium for Radiation Safety Research) tiedottaa alan tutkimukseen liittyvistä ajankohtaisista aiheista. Kirje on englanninkielinen.

Tieto STUKin uutiskirjeiden tilaajarekisteristä

Tilaa uutiskirjeitämme:​​​​​​​
Uutiskirjeet tilataan osoitteessa uutiskirje.stuk.fi
Tietoa STUKin uutiskirjeiden tilaajarekisteristä​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​

Uusimmat uutiskirjeemme​​​​​

Radonuutiskirjeet

Cores-uutiskirjeet

  • 1/2023 (Cores Symposium - Safety, Security, Safeguards. May 22-23, 2023, Jyväskylä)

Uutiskirjearkisto vuosilta 2020-2022

Radonuutiskirjeet

Uutiskirjeet säteilynkäyttäjille, terveydenhuolto

Uutiskirjeet säteilynkäyttäjille, teollisuus

Cores News