Mediapalvelu

Säteilyturvakeskuksen (STUK) viestintäpalvelut auttaa mielellään median edustajia löytämään oikean asiantuntijan kertomaan säteilyturvallisuudesta. Voit myös tilata STUKin tiedotteet, verkkouutiset ja asiantuntijablogikirjoitukset sähköpostiisi liittymällä postituslistallemme (otetaan käyttöön kesän aikana).

Viestinnän yhteystiedot

STUKin mediapalvelu palvelee median edustajia pääsääntöisesti arkisin klo 8–16.15.

Mediapalvelun puhelinnumero 010 850 4761 ja sähköpostiosoite [email protected].

  •     Viestintäpäällikkö Piia Kaijanto, p. 09 7598 8285
  •     Viestinnän asiantuntija Risto Isaksson, p. 09 7598 8208

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi(at)stuk.fi.

Ajankohtaista

Säteilyturvakeskus tarkasti paloautojen vierailun aiheuttaneen säteilytilannehälytyksen syyn Helsingin Roihupellossa 13.5. Mittausten jälkeen STUK totesi, että säteilystä ei ole paikassa vaaraa.

Säteilyturvakeskus (STUK) on julkaissut koosteen toimintavuodestaan 2023. Nyt toista kertaa verkkosivustona toteutettu katsaus kerää yhteen kohokohtia ja tapausesimerkkejä STUKin viime vuoden toiminnasta ja saavutuksista.

Säteilyturvakeskuksen verkkosivujen yhteydenottolomakkeessa havaittiin huhtikuun lopulla tekninen vika. Vian vuoksi ”Viesti asiantuntijoillemme” -lomakkeen kautta elokuun 2023 - huhtikuun 2024 välisenä aikana lähetetyt viestit eivät ole ohjautuneet oikein viestien käsittelijöille.