Vierailulle Säteilyturvakeskukseen

Järjestämme kaikille avoimia kansalaisvierailupäiviä kaksi kertaa vuodessa toimitalomme kokouskeskuksessa Jokiniemessä. Vierailun aikana kerromme osallistujille STUKin toiminnasta yleisesti, mutta emme järjestä erillistä kierrosta toimitalossamme. Vierailupäivä on suomenkielinen.

Ilmoitamme kevään vierailupäivän helmikuun loppuun mennessä ja syksyn vierailupäivän elokuun loppuun mennessä tällä sivulla. Vierailupäivään osallistuminen edellyttää etukäteen ilmoittautumista erikseen julkaistavan linkin kautta.

Seuraava vierailupäivä toteutetaan keväällä 2024. Tarkemmat tiedot julkaisemme helmikuun loppuun mennessä.

Muut vierailutoiveet

Muita kuin omien sidosryhmiemme vierailuja vastaanotamme harkintamme mukaan. Valitettavasti emme voi toteuttaa kaikkia vierailutoiveita, mutta toiveen vierailusta voi lähettää meille sähköpostilla [email protected]. Viestissä tulee mainita, millaisesta vierailuryhmästä on kyse, vierailun ajankohtatoive sekä yhteyshenkilö lisätietoja ja vastausta varten.

Käsittelemme kaikki saapuneet vierailutoiveet tapauskohtaisesti ja ilmoitamme nimetylle yhteyshenkilölle, onko meidän mahdollista toteuttaa vierailu.

Tutustu toimitaloomme virtuaalisesti

Toimitaloomme Jokiniemessä voit tutustua myös virtuaalisesti. Siirry tutustumaan toimitalomme suunnitteluun ja toimitalomme esittelyvideoon (Youtube.com).