Hyppää sisältöön

Pahoittelemme verkkosivujemme kautta lähetettyjen yhteydenottojen pitkää vastausviivettä

Julkaisuajankohta 17.5.2024 13.41
Uutinen

Säteilyturvakeskuksen verkkosivujen yhteydenottolomakkeessa havaittiin huhtikuun lopulla tekninen vika. Vian vuoksi ”Viesti asiantuntijoillemme” -lomakkeen kautta elokuun 2023 - huhtikuun 2024 välisenä aikana lähetetyt viestit eivät ole ohjautuneet oikein viestien käsittelijöille.

- Olemme äärimmäisen pahoillamme. Emme ole tältä osin kyenneet noudattamaan hyvää hallinnosta tapaa ja vastaamaan lain edellyttämässä ajassa yhteydenottoihin. Tilanne on todella ikävä kaikille meitä lähestyneille kansalaisille, ammatinharjoittajille ja median edustajille. Olemme reagoineet asiaan heti vian selvittyä ja vika on nyt korjattu. Olemme aloittaneet yhteydenottojen läpikäymisen. Pyydämme asiassa kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Teemme parhaamme viestien käsittelyssä, ja asiantuntijamme vastaavat meille tulleisiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian, kertoo Säteilyturvakeskuksen viestintäpäällikkö Piia Kaijanto.

Säteilyturvakeskus on tehnyt tilanteesta tarvittavat poikkeamailmoitukset sekä lähettänyt selvityksen havainnostaan myös toimintaansa ohjaavalle sosiaali- ja terveysministeriölle.

Mikäli ette saa vastausta lähettämäänne yhteydenottoon kesäkuun loppuun mennessä, niin olettehan tarvittaessa meihin uudelleen yhteydessä sähköpostitse osoitteella stuk(a)stuk.fi.