Hyppää sisältöön

Isotooppilääketieteen neuvottelupäivät STUKissa 26.–27.9.2024 ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

STUK kutsuu isotooppilääketieteen yksiköiden työntekijät isotooppilääketieteen neuvottelupäiville STUKiin 26.–27.9.2024.

Kaksipäiväisten neuvottelupäivien aikana syvennytään mm. isotooppihoitojen annossuunnitteluun, toiminnan annosrajoituksiin, kontaminaatiomittauksiin sekä säteilymittausten luotettavuuteen. Varsinaisen ohjelman lomassa käydään antoisia keskusteluja suoraan isotooppilääketieteen ytimestä. Säteilyturvallisuusvastaavien ja fyysikoiden lisäksi isotooppiosastoilla työskentelevät hoitajat ja lääkärit ovat myös tervetulleita osallistumaan neuvottelupäiville. 

Avaa tästä alustava ohjelma. Päivitämme ohjelmaa lähempänä tilaisuutta.

Ilmoittaudu tästä Isotooppilääketieteen neuvottelupäiville.

Neuvottelupäivät pidetään STUKin toimitalossa, osoitteessa Jokiniemenkuja 1, 01370 Vantaa.  Toimitalomme löytyy yhtä hyvin osoitteella Jokiniemenkatu 28 ja pääsisäänkäyntimme onkin Jokiniemenkadun puolella. Samassa talossa sijaitsee mainio lounasravintolamme Antell Jokiniemi. Tikkurilan juna-asemalta on noin 15 minuutin kävelymatka toimitaloomme. Katso tästä saapumisohjeet

Osallistujille järjestetään yhteinen illallinen neuvottelupäivien ensimmäisenä päivänä Helsingin keskustassa.

Yöpymiseen suosittelemme varaamaan hotellihuoneen junaradan varrelta ja vaikkapa Helsingin keskustasta, koska junalla pääsee nopeasti Tikkurilaan. Tikkurilan suurin hotelli Hotelli Vantaa on suljettu uudistusten vuoksi marraskuuhun asti.

Neuvottelupäivien osallistumismaksu on 210 € (alv 0 %, ei ALV:ssa tarkoitettu myynti), ja siihen sisältyy luennot ja ruokailut (torstaina tulokahvit, lounas, ip-kahvit ja illallinen; perjantaina lounas ja lähtökahvit). Laskut lähetetään jälkikäteen.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai 25.8.2024. Voit muuttaa/korjata tietojasi tai peruuttaa tulosi itse Lyyti-ilmoittautumisjärjestelmän kautta 25.8.2024 klo 23.59 mennessä. Tämän jälkeen voit ottaa yhteyttä Jaana Sinisaloon. STUK varaa oikeuden rajoittaa yhden organisaation osalta osallistujien määrää, mikäli ilmoittautujien määrä ylittää tilaisuuden kapasiteetin. 

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Jos peruutus tapahtuu 25.8.2024 jälkeen, veloitamme 130 euron peruutusmaksun. Henkilövaihdokset hyväksytään.

Lisätietoja antaa:
Jukka Liukkonen, jukka.liukkonen(at)stuk.fi, puh. (09) 759 88 207 (ohjelma)
Jaana Sinisalo, jaana.sinisalo(at)stuk.fi, puh. (09) 759 88 217 (järjestelyt)

Tervetuloa!